Nordens Ark II

Lite fler bilder från när vi var i Nordens Ark och fotade. Snöleoparderna var väldigt aktiva i kylan och satt lite överallt uppe i träden :)
För att aktivera djuren hade djurskötarna hängt upp papperspåsar i träden där några påsar innehöll mat. Det var häftigt att se hur smidigt dessa stora katter kunde klättrade upp för träden, sitta på tunna grenar, springa upp längs trädstammarna och kasta sig mot påsarna!
Lagom när vi kom till rovfåglarna var det matning av pilgrimsfalken och vi kunda passa på att få några närbilder!
 
 
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 

Tävlingsbidrag

Jag är med i en tävling hos Kamda.se med tema vatten. Bilden nedan är mitt bidrag som jag fotat vid Ramhultafallet.
Om jag vinner skulle jag vilja ha detta halvtonade gråfilter!
 
 

Nordens Ark

Jag tänkte lägga upp lite bilder från dagen efter att jag köpte min Canon 6D :) Jag hade sedan innan jul bestämt mig för att inte köpa någon ny kamera, utan istället köra vidare med min gamla Canon 450D något år till. För det är det egentligen inget fel med den rent funktionsmässigt, men lite bättre bättre ISO har jag önskat ett tag för de situationer med lite sämre ljusförhållanden.
Men den 2:a januari fick jag andra tankar när 6D:an såldes riktigt prisvärt! Just den 2:a januari var inget toppenväder ute så dagen tillbringades inomhus med att se över kameran och läsa igenom manualen.
Dagen efter åkte Johanna och jag till Nordens Ark för att testa kameran på djuren! Det blev en del bilder, så jag kommer att lägga upp dessa i omgångar :)