Norge 2014 - Dag2

Det var mörkt när vi väl kom fram till campingen och ägaren som vi pratade med på kvällen innan vi åkte hade redan åkt hem för dagen. Men vi hade som tur var misstänkt att det skulle bli sent så vi hade skrivit ner telefonnumret till honom. Så vi slog en signal när vi kommit fram och en liten stund senare dök dottern upp i pyjamas för att ta betalt.
Andra dagen fortsatte vi vår resa från Stryn mot Geiranger och Trollstigen.
 
Vi vaknade till denna utsiken från fönstret av stugan. Det var helt vindstilla och vattnet spegelblankt.
 
 
Bildinnefrån stugan. Fanns gott om plats :)
 
 
Huset till vänster är receptionen. Det vita huset till höger är en smidig stuga som man bekvämt nog kopplar ihop husbilen med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Norge 2014 - Dag1

I september 2014 åkte Johanna och jag för tredje gången till Norge. Då vi tidigare gånger åkt i början av sommaren och under sommaren ville vi denna gången åka när hösten var på intåg :)
Vi åkte lite efter kl.6 på morgonen, hela bilresan tog ca 14h upp till vår första övernattningsstuga lite utanför Stryn. Vi åkte en väg vi är bekant med sedan våra tidigare resor i Norge som vi första året ritade ut genom att titta efter intressanta vägar/platser på google maps.
 
En lite rolig utsiktsplats längs en bergvägg där man för första gången på vägen får en bra utsikt över en fjord. Här har vi även stannat tidigare gånger för att ta några bilder.
 
 
Rastplatsen med utsikten ovan :)
 
 
 
 
 
 
På väg mot Sogndal, men först färja över Sognefjorden!
 
 
 
 
 
 
 
 
Kl.17.30 tyckte vi denna utsikten precis efter Frudalstunneln passade bra för lite middag!
 
 
 
 
Detta var en stor anledningen till att vi ville göra en resa på hösten. Många vackra färger som blandar sig!
 
 
På vägen åkte vi förbi en glaciär som vi stannade vid.