Norge!

Nu skall jag strax lägga mig och sova. Om 5h och 30 min börjar min och Johannas ca 14 timmars bilresa till Norge! :D Jag har länge velat åka till Norge och fota så hoppas vädret blir ganska bra där uppe så man får många fina bilder :)
Redigerade en bild lite snabbt på ett vattenfall vi var och fotade igår!


Slutspurten!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu då jag har haft fullt upp med att plugga till mina tentor. Men snart så är man färdig för denna terminen! På torsdag firar jag att det äntligen är sommarlov. Typiskt bara att det varit så sjukt bra väder dessa dagar man suttit inne och pluggat...! Så det gäller att kompensera för detta innan man börjar sommarjobba :P

Har så många bilder jag inte hunnit/orkat gå igenom än heller, lär ju ha lite att göra i sommar iaf =) Får bli en nästan 6 veckor gammal bild från Universeum.


Askim

För lite mer än en månad sedan fotade Johanna och jag i Askim. Det var en riktigt kall kväll och långt bort över vattnet regnade det, blev häftigt på bilderna tyckte jag. Får hoppas det kommer sådanna tillfällen i sommar igen med blå himmel och några enstaka regnmoln som drar förbi :)


Johanna

I helgen fotade jag Johanna i Botaniska Trädgården på kvällen. Solen var påväg ner när jag fotade henne så ljustet var väldigt lågt och fint :) Men det blåste väldigt mycket så det var inte helt lätt att få grenarna på rätt plats =P Men vi blev nöjda med bilderna :)