Höstpromenad 2

Några fortästtningsbilder från förra inlägget :)


Höstpromenad

I helgen var Johanna och jag ute på promenad runt Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården och Slottsskogen. Det var skönt att komma ut lite efter allt tentaplugg och se höstfärgerna :)
Har inte redigrat alla bilder än men lägger upp några sålänge. Nu ska jag på Chalmers pubrunda :PKRETA DAG 7 (25 Aug)

Sista dagen innan hemfärd. Klockan 12 var vi tvugna att lämna rummet så vi tog sovmorgon för att vara utvilade till kvällen och nattflyget. Våra väskor fick vi lämna nere vid receptionen där dom hade ett form av samlingsrum där vi fick ställa dom. Sedan gick vi ner till stranden och gjorde vårat sista solande för resan! Vid 16-tiden gick vi upp från stranden och samlingsrummet var nu fullt av väskor från flera andra som skulle åka innan oss. Då det var kö till de enda 2 duscharna som 50 pers skulle dela på så satte vi oss en stund vid hotellbaren och åt lite tzatziki. Våran buss gick sist av alla som skulle lämna hotellet så vi hade inte brottom att duscha precis :P
Lite senare var det ingen kö och de flesta hade lämnat rummet. På kvällen fördrev vi sedan tiden med att äta och fota innan bussen hämtade oss.
Kan tillägga att bussresan till flygplatsen inte var mycket bättre än till hotellet. Även om risken att välta ner från bergskanten var lägre så är det beundransvärt att vi lyckades undvika alla kollisioner med bilarna..!KRETA DAG 6 (24 Aug)

Denna dagen tog jag inga bilder med min kamera så lägger upp några av Johannas bilder. Idag tog vi ännu en sväng in till Chania med bussen och åt på resturang. Vi testade "Mixed grill" och fick ett fat med potatis, pommes, såser samt alla möjliga köttsorter från korv till lamm :P