Vårbilder

Här kommer ytterligare några bilder tagna i april och samma dag som bilden i mitt förra inlägg. Bilderna är tagna i Botaniska Trädgården i Göteborg samt i Fiskebäck.


Gammal bild

En slumpbild från i våras som uppmuntring i ovädret :P


Svampar

Här är en bild jag fotade i september från tiden det forfarande var helt ok temperatur och färger ute! Tycker det är lite svårt att hitta något att intressant ute att fota just nu. Får hoppas julpyntet kommer upp fort nu så man får lite att ta kort på :P Snart bara 1 månad kvar till jul nu, det är härligt! Men årets sista tentor börjar ju också närma sig humm..


Havet

Hittade en mapp med bilder från september som jag redigerade lite i brist på nya bilder :P Tycker havsbilderna passar in i det kyliga vädret vi har nu.. Hade inte tackat nej till lite värme igen! Det är tur att man har lite varmare sommar- och höstbilder och titta på ;)


Solveig's dop

I helgen blev det ännu en sväng ut till landet och fira när brors lilla dotter Solveig döptes. Direkt efter det firade vi fars dag så det blev en trevlig helg med mycket tårta och kakor! :P


En tidig morgon i bilen mot Gekås

Hade några gamla bilder från förra månaden när vi åkte till Gekås som jag inte tittat igenom än :P Det var en riktigt fin soluppgång vi fick se på vägen dit så var tvungen att fota lite i bilen. Var även väldigt mycket dimma som jag fick några bilder på. De kommer en annan gång :)


Johanna i skogen

I helgen gick Johanna och jag ut i skogen och fotade porträtt på henne, var ju ganska grått och trist väder för att fota annat så vi passade på att ta lite porträtt då. Här kommer några bilder från det =)
Bilderna är tagna av mig och redigerade av Johanna.Helg

I helgen var Johanna och jag hemma hos mina föräldrar. Var tyvärr ganska trist och grått väder, samtidigt som alla löven på träden mer eller mindre har ramlat av. Så det blev inte så många färgglada bilder i helgen, men fick fotat porträtt på Johanna i skogen, det var kul =)
Här kommer ännu en bild från förra helgen då jag var i gräfsnäs :P


Gräfsnäs Slottspark

I helgen var jag uppe tidigt på morgonen och åkte till Gräfsnäs slottspark, utanför Alingsås i hopp om att fota dimma över vattnet. Men tyvärr var jag en timma sen då dimman redan hunnit lätta... Istället fick jag fota rinnande vatten vid dom höstfärgade träden :)
Har bara hunnit redigera 2 bilder ännu men lägger upp dom så länge :)