Jul

Julen är över och magen är full av all god mat/godis som jag proppat i mig under dessa dagar :) Fick inte tagit så många fina julbilder jag hoppats på i år utan det blev mest foton på familj och släkt under klapputdelningen. Får skylla på att känslan inte infann sig pga bristen på snö, haha :P
Aja, det blev en del blandade bilder under dagarna som får åka upp iaf :)

Maria spelar kort i väntan på att Kalle ska börja.

Viktigt är det också att glasen har glögg i sig när man skall titta!

Min bror och hans fru Johanna hade bakat lite större pepparkakor till var och en av oss med en bild på. Hehe jag fick en kamera :)


Mor fick den högra tavlan, i bilden nedan, av mig förra året och i år fick det bli höstbilden till vänster då hon haft tycke för den sedan hon såg bilden :P

Solnedgång i Askim

I söndags gjorde vi ett snabbstopp i Askim och fotade solnedgången innan vi åkte till Frölunda Torg för att handla julklappar. Det var riktigt fint i Askim med den röd/gula himlen, speciellt då vattennivån var låg så det var massa pölar på stranden som ljuset kunde spegla sig mot. :)

Gammal bild

En gammal bild från slutet av juli jag fotade i Askim :)

Sushi! :)

Förra helgen var det lite småparty med mina grannar, då jag bor i studentbostad och delar kök med 8 andra så hade vi bestämt att laga lite mat tillsammans under söndagenskvällen och lära känna varandra lite bättre. Chiaki-san som är utbytesstudent från Japan tog initiativet och bjöd in oss andra till ett Sushi-party. Vid 17-tiden samlades vi i köket och matlagningen tog fart! Haha det blev en riktigt rolig kväll och vi fick lära oss en hel del om japanska traditioner och själva prova på att göra sushi!
Hade aldrig ätit sushi innan då fisk inte riktigt är min grej, så detta skulle bli riktigt intressant att testa på! Liksom det är inte varje dag jag äter rå fisk, alger, avocado och stekt ägg tillsammans i en enda kombo ;)
Men ack så gott det var! All energi vi lagt ner dessa små bitar gav verkligen resultat! :P Haha inte sista gången jag tänker äta sushi :D
Liisa från Finland hade även bakat finska julbakelser som och var galet goda! :D Senare på kvällen kom även Anne (även hon från Finland) hem till göteborg med sin syster och man och gjorde oss sällskap efter att ha varit i Danmark under helgen :)


Bilderna är tagna med iso 800, därav kvalitén.Göteborg

En gammal bild från förra året :) Tenta veckan börjar närma sig nu innan jul så har varken blivit att man fotat eller redigerat i någon högre utsträckning. Men om ett par veckor blir det nog ändring på det!