KRETA DAG 7 (25 Aug)

Sista dagen innan hemfärd. Klockan 12 var vi tvugna att lämna rummet så vi tog sovmorgon för att vara utvilade till kvällen och nattflyget. Våra väskor fick vi lämna nere vid receptionen där dom hade ett form av samlingsrum där vi fick ställa dom. Sedan gick vi ner till stranden och gjorde vårat sista solande för resan! Vid 16-tiden gick vi upp från stranden och samlingsrummet var nu fullt av väskor från flera andra som skulle åka innan oss. Då det var kö till de enda 2 duscharna som 50 pers skulle dela på så satte vi oss en stund vid hotellbaren och åt lite tzatziki. Våran buss gick sist av alla som skulle lämna hotellet så vi hade inte brottom att duscha precis :P
Lite senare var det ingen kö och de flesta hade lämnat rummet. På kvällen fördrev vi sedan tiden med att äta och fota innan bussen hämtade oss.
Kan tillägga att bussresan till flygplatsen inte var mycket bättre än till hotellet. Även om risken att välta ner från bergskanten var lägre så är det beundransvärt att vi lyckades undvika alla kollisioner med bilarna..!



Kommentarer
Postat av: Johannes

Jättefina bilder!

Å de två sista? Kam man annat än att ÄLSKA dem? :D SKITSNYGGA!

2011-10-05 @ 18:55:52
URL: http://johannesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback